Kategorier
Ikke-kategoriseret

Mød os på Agromek 2022

Mød os på AGROMEK d. 29.11–02.12 i HAL J, Stand nr. 7161 sammen med BIONUTRIA.

Vi inviterer landmænd og vandværksfolk til en oplysende snak om, hvordan det i virkeligheden forholder sig med vores grundvand og drikkevand. Vi har fagfolk på standen med faktuel information om landbrugets uskyld i sløjfede drikkevandsboringer, landbrugets rolle i drikkevandsdebatten, og hvordan det er kørt helt absurd af sporet i forhold til BNBO, indsatsplaner og 200.000 ha grundvandsparker.

Vi kan også logge ind på din ejendom, og se, om den er omfattet af mulig grundvandsbeskyttelse. Har du en sag kørende med kommunen om BNBO, indsatsplaner og 25 m zoner, kan vi formidle juridisk rådgivning.

Spred gerne budskabet til naboer og venner, at FFGB er på Agromek sammen med BIONUTRIA.

Fakta om foreningen

Foreningen for Grundvandsbeskyttelse (FFGB) er en landsdækkende forening med over 300 medlemmer som er stiftet i 2019 med det formål, at sikre at landbrugets grundvandsregulering sker på et korrekt fagligt og juridisk grundlag. Formålet udleves bl.a. gennem foredrag for medlemmerne og folkeoplysning samt foreningens betydningsfulde retssag mod staten om gyldigheden af de kommunale indsatsplaner og Boringsnære Beskyttelsesområder (BNBO). Foreningen drives udelukkende af frivillige der arbejder for rent drikkevand i Danmark ved hjælp af faglighed, fakta og videnskab.